Akciós csomagajánlataink

Masszázs

Masszázs

Szállodánk gyógyászati részlegén, különböző típusú masszázs is igénybe vehető. A leggyakrabban igénybe vett masszázs, a gyógymasszázs, de ezen kívül lehetőség van frissítő testmasszázsra és víz alatti sugármasszázsra( tangentorra) is. A szakorvos által felírt gyógymasszázs, az OEP által támogatott kezelések közé tartozik.


A masszázs jótékony hatását bizonyára mindenki ismeri. A masszázsterápia a legrégebbi gyógyító eljárások közé tartozik. Elsődleges hatása a bőr, a bőr alatti kötőszövet, izomzat keringésének fokozódása, ennek következményeként javul a bőr rugalmassága, nő az izmok vérellátása, javul a mozgási terjedelem. A keringés javulása az ödémák felszívódását is segíti, növeli a vesék kiválasztását. Hatással van a vegetatív idegrendszerre, ezáltal jótékonyan befolyásolja a belső szervek működését is.


A víz alatti vízsugár - masszázs ( tangentor) egyesíti a bőrfelszín masszírozásának gyöngéd hatását, a víz elemeinek, hőmérsékletének, fizikai tulajdonságának hatásával. A tangentor kezelés mélyreható szövetingert jelent. Jelentősen fokozza a vér- és nyirokkeringést. Mozgásszervi és idegbetegségekben, kimerültségi állapotokban, sérülések utáni utókezelésre, keringési zavarok kezelésére igen jó hatásfokú a tangentor kezelés. Kiterjedten használják az izmok lazítására, trenírozására és frissítésére.


Egy frissítő testmasszázs akkor is igénybe vehető, ha nem fáj semmink, de szeretnénk a közérzetünkön javítani, kicsit fittebbek szeretnénk lenni, vagy csak egyszerűen ellazulni. A masszázsokra időpont a gyógyászaton kérhető, vagy szálláshely foglalásakor jelezhető az igény, amely alapján előjegyeztetjük az időpontot.


Vegye igénybe masszázs szolgáltatásainkat, szánjon egy kis időt a felfrissülésre, regenerálódásra. Szakképzett masszőreink szeretettel várják gyógyászati részlegünkön.

 

Talpmasszázs

A szállodában gyógykezeléseken kívül talpmasszázs is igénybe vehető. A talpmasszázs jótékony hatásairól biztosan sokan hallottak már, de néhány szóban ismertetnénk jótékony hatását. A talpmasszázs a szervezet kiegyensúlyozott működését, az immunrendszert támogató, azt erősítői módszer.


A talpon található reflexzónák masszírozásával az azokhoz rendelt szervek vérbősége nő, javul az anyagcsere, a nyirokkeringés, ezzel mozgósítva a szervezet öngyógyító erőit. A talpmasszázs hatására a szervezet méregtelenít, mely az egész fizikai állapotunkra jótékony hatással van. Feszültségoldó hatása révén mind testileg, mind lelkileg segít ellazulni.


A talpmasszázs ajánlott: egészségmegőrzésre, immunrendszerünk erősítésére, fogyókúra vagy böjt idején, ha valaki sokat áll vagy gyalogol, ha valaki kimerült vagy stresszes, vagy csupán egy kellemes kikapcsolódásra, ellazulásra vágyik.


Üdülése alkalmával próbálja ki Ön is, győződjön meg személyesen a talpmasszázs jótékony hatásairól.
Foglaláskor jelezheti igényét és előjegyeztetjük Önnek a masszázs időpontokat.

 

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem