Akciós csomagajánlataink

Masszázs

Hőforrás Gyógyászat

Szállodánk gyógyászati részlegén, különböző típusú masszázs is igénybe vehető. A leggyakrabban igénybe vett masszázs, a gyógymasszázs, de ezen kívül lehetőség van frissítő testmasszázsra és víz alatti sugármasszázsra( tangentorra) is. A szakorvos által felírt gyógymasszázs, az OEP által támogatott kezelések közé tartozik.


A masszázs jótékony hatását bizonyára mindenki ismeri. A masszázsterápia a legrégebbi gyógyító eljárások közé tartozik. Elsődleges hatása a bőr, a bőr alatti kötőszövet, izomzat keringésének fokozódása, ennek következményeként javul a bőr rugalmassága, nő az izmok vérellátása, javul a mozgási terjedelem. A keringés javulása az ödémák felszívódását is segíti, növeli a vesék kiválasztását. Hatással van a vegetatív idegrendszerre, ezáltal jótékonyan befolyásolja a belső szervek működését is.

A víz alatti vízsugár - masszázs ( tangentor) egyesíti a bőrfelszín masszírozásának gyöngéd hatását, a víz elemeinek, hőmérsékletének, fizikai tulajdonságának hatásával. A tangentor kezelés mélyreható szövetingert jelent. Jelentősen fokozza a vér- és nyirokkeringést. Mozgásszervi és idegbetegségekben, kimerültségi állapotokban, sérülések utáni utókezelésre, keringési zavarok kezelésére igen jó hatásfokú a tangentor kezelés. Kiterjedten használják az izmok lazítására, trenírozására és frissítésére.

Egy frissítő testmasszázs akkor is igénybe vehető, ha nem fáj semmink, de szeretnénk a közérzetünkön javítani, kicsit fittebbek szeretnénk lenni, vagy csak egyszerűen ellazulni. A masszázsokra időpont a gyógyászaton kérhető, vagy szálláshely foglalásakor jelezhető az igény, amely alapján előjegyeztetjük az időpontot.

Vegye igénybe masszázs szolgáltatásainkat, szánjon egy kis időt a felfrissülésre, regenerálódásra. Szakképzett masszőreink szeretettel várják gyógyászati részlegünkön. 

 

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem