Akciós csomagajánlataink

Üdülőház szobáink

Másfélszobás komfort főzőfülkés lakrész

Alapterülete: 35 m²

Leírás: Az apartman 5 helyiségből áll. Előszoba, fürdőszoba (tusolós), WC, nappali étkezősarokkal és felszerelt minikonyhával, valamint a tetőtérben egy fél szoba franciaággyal.
A nappaliban egy heverő + egy kinyitható kanapé van, étkező sarok, síkképernyős TV, légkondicionáló, felszerelt mini konyha villanyrezsóval , hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőző, edények. Az apartman külön bejáratú, a terasza közvetlenül a kertre nyílik, kerti bútorral is felszerelt. 

 
Másfélszobás standard főzőfülkés lakrész

Alapterülete: 35 m²

 

Leírás: Az apartman 5 helyiségből áll. Előszoba, fürdőszoba (káddal), WC, nappali étkezősarokkal és felszerelt mini konyhával, valamint a tetőtérben egy fél szoba két heverővel.
A nappaliban egy heverő + egy kinyitható kanapé van, étkező sarok, síkképernyős TV, felszerelt mini konyha villanyrezsóval, hűtővel, mikrohullámú sütővel, edényekkel. Az apartman külön bejáratú, a terasza közvetlenül a kertre nyílik,kerti bútorral is felszerelt . 

Egyszobás standard főzőfülkés lakrész

Alapterülete: 28 m²

 

Leírás: Előszoba, fürdőszoba (kádas), szoba, síkképernyős Tv, loggia, felszerelt főzőfülke( hűtőszekrény, rezsó, edények) fekhelyek: 1 franciaágy és 1 egyszemélyes heverő/vagy 2 egyszemélyes heverő és  1 kihúzható rekamié

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem