Akciós csomagajánlataink

Csodavilág játszószoba

Főszezonban a játszószobánkban animátorunk gondoskodik a 2 -12 éves korú gyermekek foglalkoztatásáról, felügyeletéről. A nyitva tartás szezonokhoz igazodva változik. 

Amíg a gyermek játszik, a szülő pihenhet, igénybe vehet egy frissítő masszázst gyógyászatunkon, vagy ellazulhat jakuzzinkban.

A gyermekek sokféle program közül választhatnak. Alkotóház, rajzverseny, nyári időszakban homokvár építőverseny, valamint kincskeresés a parkban, ügyességi vetélkedők, játékkölcsönzés: tollaslabda, ping-pong, lengőteke, társasjátékok, sakk, palacsinta party, mini szakács képző, arcfestés, ismerkedés az angol nyelvvel játékos formában.

A Hőforrás történetének legnagyobb beruházásaként létrejött saját fürdőnk, amely egy gyógyvizes és egy termálvizes, ponyva fedésű medencével, valamint egy strand- és egy gyermekmedencével rendelkezik. Medencéinket minden vendégünk ingyenesen veheti igénybe.. A gyulai termál-és strandfürdő, a Várfürdő hátsó bejárata mindössze 300 m-re van szállodánktól. A Körös mellett szabad strandolási lehetőség is adott Városerdőn és Szanazugban. 

Képek a játszószobáról: 

jan

04

Csodavilág gyermek játszószoba

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem