Akciós csomagajánlataink

Szobáink

Családi szoba

Örömmel mutatjuk be Önöknek 2021. tavaszán elkészült családi szobáinkat, amelyeket a kétgyermekes családok számára rendeztünk be. Az előszobában lévő szekrényekben akár az egész család ruhái elférnek. A szülők számára kényelmes, jó minőségű ágyakat helyeztünk, hogy kipihenten kezdhessék reggelente a napot. A gyermekek számára pedig két 180 cm hosszú házikó formájú ággyal készültünk, hogy a kisebb és a nagyobb testvér is kényelmesen elférjen. Így egy szobában, ám mégis kényelmesen elfér nyaralás alatt az egész család. Kérje árajánlatunkat a szallasrendeles@hhgy.hu e-mail címen! 

 

 

  

Standard szoba

Alapterülete: 28 m²

Leírás: Előszoba, fürdőszoba( kádas), szoba, loggia. A szobában 2 db egyszemélyes kényelmes ágy van + egy kinyitható kanapé, TV és hűtőszekrény. A kanapé mérete miatt két gyermek, vagy 1 felnőtt+ 1 gyermek részére alkalmas.

 

Komfort szoba

Alapterülete:28 m²Leírás: Előszoba, fürdőszoba tusolóval, szoba, TV, hűtőszekrény, loggia. 2 db egyszemélyes heverő van a szobában+ egy kinyitható kanapé. A kanapé mérete miatt két gyermek, vagy 1 felnőtt + 1 gyermek részére alkalmas, 2 felnőtt nem fér el rajta. A szoba légkondicionálóval rendelkezik.
Mozgáskorlátozottak részére is alkalmas.

 
Komfort szoba (franciaágyas)

Alapterülete: 20 m²


Leírás: Előszoba, fürdőszoba, szoba, TV, hűtőszekrény, loggia. 1 db franciaágy van a szobában+ egy vendégágy. A szoba légkondicionálóval rendelkezik, a fürdőszoba zuhanykabinos. 

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem