Akciós csomagajánlataink

Szállodai szobáink

Superior Szoba

Alapterülete: 28 m2

Leírás: Előszoba, zuhanyzós fürdőszoba, szoba, síkképernyős TV, hűtőszekrény, loggia kerti bútorral, 1 db franciaágy van a szobában+ egy vendégágy. A szoba légkondicionálóval rendelkezik. További részletek hamarosan.

Ágyak mérete: 90x200 cm

Másfélszobás superior főzőfülkés lakrész


Alapterülete: 35 m²

 Leírás: Az apartman 5 helyiségből áll. Előszoba, fürdőszoba (tusolós), WC, nappali étkezősarokkal és felszerelt minikonyhával, valamint a tetőtérben egy fél szoba 2 külön ággyal.
A nappaliban egy kinyitható kanapé van, étkező sarok, LCD TV, légkondicionáló, felszerelt mini konyha elektromos főzőlappal, hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőző, edények. Az apartman külön bejáratú, a terasza közvetlenül a kertre nyílik, kerti bútorral is felszerelt.

Ágyak mérete: 90x200 cm

Családi szoba

Alapterülete:28 m²

Örömmel mutatjuk be Önöknek 2021. tavaszán elkészült családi szobáinkat, amelyeket a kétgyermekes családok számára rendeztünk be. Az előszobában lévő szekrényekben akár az egész család ruhái elférnek. A szülők számára kényelmes, jó minőségű ágyakat helyeztünk, hogy kipihenten kezdhessék reggelente a napot. A gyermekek számára pedig két 180 cm hosszú házikó formájú ággyal készültünk, hogy a kisebb és a nagyobb testvér is kényelmesen elférjen. Így egy szobában, ám mégis kényelmesen elfér nyaralás alatt az egész család. Kérje árajánlatunkat a szallasrendeles@hhgy.hu e-mail címen! 

 

 

  

Felnőtt ágyak mérete: 90x200cm
Gyerek ágyak mérete: 80x160cm

Kétszobás komfort apartman


Alapterülete: 50 m²

 

Leírás: Az apartman 6 helyiségből áll. Előszoba, fürdőszoba (kád és zuhanyfülke is van benne), külön WC, hálószoba francia ággyal, síkképernyős TV.
Nappali, amelyben 1 db heverő + egy kinyitható kanapé van, étkező sarok, TV, CD-DVD lejátszó, rádió, légkondicionáló, felszerelt mini konyha villany tűzhellyel , hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőző, edények. Mindkét szoba erkélyes, kerti bútorral felszerelt.

  Ágyak mérete: 90x200 cm

Komfort szoba

Alapterülete:28 m²Leírás: Előszoba, fürdőszoba tusolóval, szoba, síkképernyős TV, hűtőszekrény, loggia kerti bútorral, 2 db egyszemélyes heverő van a szobában+ egy kinyitható kanapé. A kanapé mérete miatt két gyermek, vagy 1 felnőtt + 1 gyermek részére alkalmas, 2 felnőtt nem fér el rajta. A szoba légkondicionálóval rendelkezik.
Mozgáskorlátozottak részére is alkalmas.

Ágyak mérete: 90x200 cm

 
Komfort szoba (franciaágyas)

Alapterülete: 20 m²


Leírás: Előszoba, zuhanyzós fürdőszoba, szoba, síkképernyős TV, hűtőszekrény, loggia kerti bútorral, 1 db franciaágy van a szobában+ egy vendégágy. A szoba légkondicionálóval rendelkezik.

Ágy mérete: 180x200cm

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem