Akciós csomagajánlataink

Gyulai üdülés apartmanban önellátással
Március 15. hosszú hétvége
Pálinkafesztivál

További ajánlataink:

Gyulai Hőforrás napok - tavasz Gyulai páros csobbanás - tavasz Pünkösdi hosszú hétvége Gyulán Nyárköszöntő akció Gyulán Gyulai Hőforrás napok - nyár Gyulai páros csobbanás - nyár Gyulai nyaralás apartmanban önellátással Családi vakáció Gyulán

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön ajánlatainkról!

Szobáink

Szobáink

Üdülőparkunk szállodai részében 35 szoba és 5 apartman áll vendégeink rendelkezésére. A szobák közül 23 standard 12 pedig komfort típusú.
Apartmanjaink közül 3 kétszobás 2 pedig másfélszobás.

 

1. szobatípus


Megnevezése: Kétágyas, standard szoba
Összes szobaszám: 23db
Alapterülete: 28 m²

  

Leírás: Előszoba, fürdőszoba( kádas), szoba, loggia. A szobában 2 db egyszemélyes heverő van + egy kinyitható kanapé, TV és hűtőszekrény. A kanapé mérete miatt két gyermek, vagy 1 felnőtt+ 1 gyermek részére alkalmas, 2 felnőtt nem fér el rajta.

 

   

2. szobatípus


Megnevezése: Kétágyas, komfort szoba
Összes szobaszám: 8 db
Alapterülete:28 m²
Mozgáskorlátozottak részére is alkalmas.

 

Leírás: Előszoba, fürdőszoba tusolóval, szoba, TV, hűtőszekrény, loggia. 2 db egyszemélyes heverő van a szobában+ egy kinyitható kanapé. A kanapé mérete miatt két gyermek, vagy 1 felnőtt + 1 gyermek részére alkalmas, 2 felnőtt nem fér el rajta. A szoba légkondicionálóval rendelkezik.

 

 
3. szobatípus


Megnevezése: Kétágyas, komfort szoba (franciaágyas)

Összes szobaszám: 4 db
Alapterülete: 2 db 28m² és 2 db 20 m²

 

Leírás: Előszoba, fürdőszoba, szoba, TV, hűtőszekrény, loggia. 1 db franciaágy van a szobában+ egy vendégágy. A szoba légkondicionálóval rendelkezik, a fürdőszoba zuhanykabinos.

 

 
További szobatípusok


4. szobatípus


Megnevezése: kétszobás apartman
Összes szobaszám: 3 db
Alapterülete: 50… nm,

  

Leírás: Az apartman 6 helyiségből áll. Előszoba, fürdőszoba (kád és zuhanyfülke is van benne), külön WC, hálószoba francia ággyal, TV.
Nappali, amelyben 1 db heverő + egy kinyitható kanapé van, étkező sarok, TV, CD-DVD lejátszó, rádió, légkondicionáló, felszerelt mini konyha villany tűzhellyel , hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőző, edények. Mindkét szoba erkélyes, kerti bútorral.


 5. szobatípus


Megnevezése: másfélszobás , komfort apartman
Összes szobaszám: 2 db

Alapterülete: 35 m²

 

Leírás: Az apartman 5 helyiségből áll. Előszoba, fürdőszoba (tusolós), WC, nappali étkezősarokkal és felszerelt minikonyhával, valamint a tetőtérben egy fél szoba franciaággyal.
A nappaliban egy heverő + egy kinyitható kanapé van, étkező sarok, TV, légkondicionáló, felszerelt mini konyha villanyrezsóval , hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőző, edények. Az apartman külön bejáratú, a terasza közvetlenül a kertre nyílik, kerti bútorral is felszerelt.

 

 6. szobatípus


Megnevezése: standard másfélszobás lakrész
Összes szobaszám: 1+fél szoba

Alapterülete: 35 m²

 

Leírás: Az apartman 5 helyiségből áll. Előszoba, fürdőszoba (káddal), WC, nappali étkezősarokkal és felszerelt mini konyhával, valamint a tetőtérben egy fél szoba két heverővel.
A nappaliban egy heverő + egy kinyitható kanapé van, étkező sarok, TV, felszerelt mini konyha villanyrezsóval, hűtővel, edényekkel. Az apartman külön bejáratú, a terasza közvetlenül a kertre nyílik.

 

 7. szobatípus


Megnevezése: egyszobás, standard főzőfülkés lakrész
Összes szobaszám: 2+1 férőhelyes

Alapterülete: 28 m²

 

Leírás: Előszoba, fürdőszoba ( kádas), szoba, Tv, loggia, felszerelt főzőfülke( hűtőszekrény, rezsó, edények) fekhelyek: 2 db egyszemélyes heverő+1 kinyitható kanapé

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem