Akciós csomagajánlataink

Főoldal

 

Tisztelt Vendégeink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy november 28-tól a recepciónk reggel 6 és este 22 óra között lesz elérhető. Ki-és bejelentkezés, számlázás: 6:30-21.00 között lesz lehetséges! 

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

 

Vezetőség

 

 

 Tisztelt Vendégeink!Sajnos újabb kötelezettséget kaptak az államtól a szállásadók.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.09.01. napjától minden szálláshelyen kötelező az okmányolvasò használata a szálláshelyre történő bejelentkezéshez a magyar és külföldi állampolgároknak egyaránt. Tehát amennyiben érkezéskor a Vendég okmányok nélkül érkezik a szállást nem áll módunkban biztosítani!!!!
Ezért felhívjuk szíves figyelmüket, hogy indulás előtt feltétlenül ellenőrízzék, hogy okmànyaik Önöknél vannak!
Az okmányolvasó használata vonatkozik a gyerekekre is, ezért kérjük a gyermekek személyi igazolványát is hozzák el!
Megértésüket és szíves együttműködésüket előre is köszönjük!

                                                                                                                                                                                     Vezetőség

 

 

 Kövessen minket a Facebook-on is! Aktuális animációs programjainkról Facebook oldalunkon tájékozódhat!  

 

 Gyulai szálloda a legnagyobb parkosított zöldterülettel

Szállodánk a Várfürdő közelében található, 2 kilométerre a belvárostól. A gyulai szállodák közül egyedülállóan egy nagy parkban helyezkedik el és szintén egyedülállóan saját kültéri gyógyvizes medencével rendelkezik. Ezen kívül egy gyermekmedence, egy strandmedence és egy termálvizes medence áll a vendégek rendelkezésére. A szállodai szobákon kívül baba- és családbarát lakrészekben és főzőfülkés apartmanokban is kínálunk elhelyezést. Nyári animációs programjainkon az egész család jól szórakozhat. Szállodánkban gyógyászati részleg található, amelyben a társadalombiztostás által finanszírozott fürdőgyógyászati kezeléseket térítésmentesen vehetik fel vendégeink.Gyula városa a  nyugdíjas korosztály,  a gyermekes családok és a fiatalabb generáció egyaránt kedvelt célpontja. A Várfürdő szaunaparkja és az Aqupalota élménycentruma minden korosztály igényét kielégíti.  A vár, és a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont látogatásakor kellemes időutazásban vehetnek részt a látogatók. Gyulán valami mindig történik, érdemes ellátogatni a Dél-Alföld legszebb városába.

Bemutatkozó rövidfilmünk

A Hőforrás Hotel medencéi

A város látnivalói közül a gyulai Vár, az Erkel emlékház, a Százéves cukrászda, a gyulavári Almássy-Wenckheim kastély, a Ladics ház tartalmas időtöltést kínálnak. Gyula városa egész évben tartalmas programokkal várja az ide látogatókat. Látogasson el Gyulára és foglaljon szállást kedvezményes áron szállodánkban!

Kellemes böngészést kívánunk ajánlataink között, bízva abban hogy megtalálja közöttük az Önnek leginkább megfelelőt.

Szeretettel várjuk szállodánkban! 

 

 

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem