Akciós csomagajánlataink

Gyermekbarát szolgáltatásaink

Gyermekbarát szolgáltatásaink

 

Szállodánk csendes, átmenő forgalomtól mentes területen, Gyula város  zöldövezetében egy négyhektáros szép parkban épült, így ideális hely a gyermekes családok üdüléséhez. Egész évben olcsó szállást kínálunk a gyulai célpontot kereső családok részére. Számos gyerekbarát szolgáltatást nyújtunk.  Körülkerített parkunkban biztonságban játszhatnak a gyermekek, melyhez kiváló teret biztosít két játszóterünk.


Parkunkban tenisz- és tollaslabdapályák, asztali tenisz, lengőteke, pit-pat játék, pihenőhelyek valamint grillezési és bográcsozási lehetőség található.


A park végében folyó Körös élővízi ága mentén egy parti plázs található, ahol napozóágyak, tusolók és gyermek medencék állnak vendégeink rendelkezésére. A plázsunk melletti exclusive hajóbárunkban különleges koktélok csillapítják vendégeink szomját. A hajó fedélzetén nyári időszakban  különböző gyermek programok, hétvégenként nosztalgia zenés estek kerülnek megrendezésre.


Kisgyermekkel érkező vendégeinknek szeretnénk az otthon kényelmét biztosítani, ezért családi szobát és apartmant alakítottunk ki, melyben kiságyat, pelenkázót, etetőszéket, valamint babafürdető kádat helyeztünk el. A szoba és apartman is teljesen felszerelt kis konyhával rendelkezik.
Más típusú szobák foglalása esetén is (előre bejelentett igény alapján) ingyenesen biztosítunk gyermekágyat, kádat és etetőszéket. Babakocsi bérlésére is van lehetőség.


A hét öt napján nyitva tartó Csodavilág játszószobánkban animátorunk gondoskodik a 2 -12 éves korú gyermekek foglalkoztatásáról, felügyeletéről. A nyitva tartás szezonokhoz igazodva változik. Amíg a gyermek játszik, a szülő pihenhet, igénybe vehet egy frissítő masszázst gyógyászatunkon, vagy ellazulhat jakuzzinkban.

A gyermekek sokféle program közül választhatnak. Alkotóház, rajzverseny, nyári időszakban homokvár építőverseny, valamint kincskeresés a parkban, ügyességi vetélkedők, játékkölcsönzés: tollaslabda, ping-pong, lengőteke, társasjátékok, sakk, palacsinta party, mini szakács képző, arcfestés, ismerkedés az angol nyelvvel játékos formában.

 

Amennyiben gyulai üdülést, nyaralást tervez a család,  a plázsunkon kihelyezett gyerek medencék, pancsolók lehetővé teszik a gyerekek lubickolását is. A gyulai termál-és strandfürdő , a Várfürdő hátsó bejárata mindössze 300 m-re van szállodánktól. A Körös mellett szabad strandolási lehetőség is adott  Városerdőn és Szanazugban.

 

Gyula városa folyamatosan színes programokat kínál az itt nyaraló vendégek számára. A gyulai programok között a Gyulai Várszínház  változatos  nyári előadásai , a Gyulai Végvári  Napok és a különböző fesztiválok  remek kikapcsolódást ígérnek.

 

A Százéves cukrászdában finom fagylaltok, sütemények várják a gyerekeket és az édesszájú felnőtteket egyaránt.

A Körösökön horgászási lehetőség, illetve sétahajózás várja az érdeklődőket.

A városban közlekedő kis vonatokkal számos program elérhető: városnézés, a Gyulavári kastély látogatása, a Gyulai Húsipari Történeti Múzeum megtekintése, a Gyulai Pálinka Manufaktúra  látogatása illetve kirándulás a Szanazugba.

Szállodánk  és Gyula város adottságai garantálják a gyermekes családok feledhetetlen nyaralását, kikapcsolódását.

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem