Akciós csomagajánlataink

Sportoló barát programunk

Mi az a sportoló barát program?

A Hőforrás Hotel idén tavasszal megkezdte és folyamatosan bővíti mozgásos programjait, kínálatát. Május elején indítottuk az Aquafitness-t, amely minden hétvégi napon 15 órai kezdettel ingyenesen igénybe vehető strandmedencénkben.

Szintén strandmedencénkben vehető igénybe, előzetes bejelentkezés alapján, az úszásoktatás. Ezt a szolgáltatásunkat is kortól függetlenül mindenki igénybe veheti, hiszen a biztos úszástudás elsajátítása mindenkinek fontos, aki vízbe merészkedik. Gyermekeknek remek személyiségfejlesztő hatású, segít az akaraterő, a kitartás, az önbizalom erősítésében és segít a mástól való félelem leküzdésében. Fejleszti a mozgáskoordinációt, térérzékelést, figyelmet. Az idősebbek számára is tartogat az úszás rengeteg pozitívumot, többek közt nyújtja és kimozgatja a fájó részeket, ezzel párhuzamosan az izmokat is erősíti, fejleszti a légzést, ellenállóbbá teszi a szervezetet.

Szintén májusban indítottuk a kerékpár bérlési lehetőségünket is. Jelenleg zajlik, és hamarosan be is fejeződik zárt, fedett kerékpártárolónk építése. Így, aki drágább kerékpárt hoz magával hozzánk nyaralására azt is teljes biztonságban tudhatja nálunk. Kérésre megyei kerékpáros térképet biztosítunk, hogy felfedezhessék környékünket.

Június 15-től indítjuk Futóbarát programunkat, mellyel Magyarországon elsőként a futók egyre népesebb közösségét igyekszünk kiszolgálni. Előzetesen annyit erről, hogy 9 darab a szállodánk kapujától kiinduló, különböző hosszúságú útvonallal (térképpel) várjuk a hozzánk érkezőket, így mindenki igényéhez és erejéhez mérten választhat útvonalat magának. Heti egy alkalommal "városnéző" közösfutásra invitáljuk majd vendégeinket. Ezen kívül kisebb-nagyobb sportsérülések kezelésére kineziotape lehetőséget, frissítő- és gyógymasszázst kínálunk. 

Mindezen felül ingyensen igénybe vehető teniszpályánk, ping-pong asztalaink, petanque pályánk.

Szezonálisan Aquafitness a strandmedencénknél. Várja Önt szeretettel kiváló sportanimátorunk! 

Szezonálisan úszásoktatás a Hőforrásban!

 
 
 
 
 
 
 

Nem biztos úszástudásában, szeretné, ha gyermeke, unokája megtanulna úszni? Akkor Önnek nálunk a helye! Több évtizedes úszásoktatói tapasztalattal, versenymúlttal rendelkező oktatónk várja kicsik és nagyok jelentkezését.

A Hőforrásból kindulva rengeteg érdekes kirándulóhely várja a turistákat. Ha nem szeretne autózni, de otthon hagyta kerékpárját sem kell elkeserednie, ugyanis nálunk már kerékpár bérlési lehetőség is van!

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem