Akciós csomagajánlataink

Gyulai üdülés apartmanban önellátással
Március 15. hosszú hétvége
Pálinkafesztivál

További ajánlataink:

Gyulai Hőforrás napok - tavasz Gyulai páros csobbanás - tavasz Pünkösdi hosszú hétvége Gyulán Nyárköszöntő akció Gyulán Gyulai Hőforrás napok - nyár Gyulai páros csobbanás - nyár Gyulai nyaralás apartmanban önellátással Családi vakáció Gyulán

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön ajánlatainkról!

Gyulai Várszínház programok 2018.

Kamaraterem

február 07. szerda, 19:00 Kamaraterem

Finucci Bros Quartet koncertje

Belépőjegy: 1500 Ft; diák: 750 Ft A Finucci Bros Quartet 2009-ben jött létre Balogh Roland vezetésével. A zenekar négy kiemelkedő muzsikusból áll akik számos versenyen bizonyították tehetségüket. Négy nagylemezük jelent meg és 2013 óta turnéznak Erdélyben. Az elmúlt egy évben két alkalommal turnéztak az USA-ban.


február 13. kedd, 19:00 Kamaraterem

Libikóka – Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert zenés pódiumestje

Belépőjegy: 1500 Ft; diák: 750 Ft Online jegyvásárlás Az ismert író és a népszerű zeneszerző Libikóka című közös estjén anyáink, apáink történetei kerülnek elő. Méghozzá úgy, ahogy régen, társaságban volt szokás, dalban, mesében mondva el. Zene, irodalom és színház találkozása az este, új írások és a szerzők közös dalai.


február 21. szerda, 17:00 Kamaraterem

Szász János: A hentes, a kurva és a félszemű – magyar film (2017)

Szász János: A hentes, a kurva és a félszemű – magyar dráma, 105 perc, 2017 Belépőjegy: 1000 Ft; diák: 500 Ft Online jegyvásárlás A film megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott! A film története a Horthy-korszak idején, 1942-ben játszódik.


február 21. szerda, 19:00 Kamaraterem

Kortárs Művészeti Mesterkurzusok – Szász János

Belépés díjtalan Szász János (Budapest, 1958. március 14. –) Balázs Béla-díjas magyar színházi és filmrendező, dramaturg, forgatókönyvíró, egyetemi tanár, érdemes és kiváló művész. Szász Péter filmrendező fia. 1976-1980 között a Nemzeti Színház kellékese volt. 1980-tól Vámos László asszisztense a Budapesti Operettszínházban. 1983-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskola dramaturg szakán. Folytatta tanulmányait, s 1986-ban filmrendező szakon diplomázott. 1990-től Miskolcon, Gyulán, a Vígszínházban, Bostonban, Washingtonban, a Nemzeti Színházban, a Bárka Színházban, Oslóbanrendez. 1999-től az Európai Filmakadémia tagja. 2000 óta a Színház- és Filmművészeti Egyetem tanára, 2002-től osztályvezető...


február 26. hétfő, 19:00 Kamaraterem

Georg Kreisler: LOLA BLAU – musical egy színésznőre és egy zongoristára

Belépőjegy: 1500 Ft; diák: 750 Ft Online jegyvásárlás Fordította: Kőváry György Versek: G Dénes György Lola Blau: Bartha Boróka Zongorista: Szép András Zenei tanácsadó: Incze G Katalin Koreográfus: Jakab Melinda Díszlet és jelmeztervező: György Eszter Rendező: Béres László Az előadás a Bühnen-und Musikalienverlag Josef Weinberger Wien Gesellschaft m.b.H és az UMPA ügynökség engedélyével kerül bemutatásra.


március 06. kedd, 18:30 Kamaraterem

Chimera – Gaál József kiállítás megnyitója

Belépés díjtalan Chimera – Gaál József kiállítása A kiállítást megnyitja: Zalán Tibor A kiállítást április 30-áig megekinthető. Gaál József Munkácsy-díjas képzőművész Gyulai Várszínházban rendezett kiállításának főszereplői nagyméretű, rizspapír hordozóra készült munkái. A Vetett árnyak című sorozat lapjain ismeretlen ismerőseinkkel találkozhatunk: félelmeinkkel, vágyainkkal, gyarlóságainkkal, csalódásainkkal. Hogy mind negatív előjelű fogalmak lennének? Szó sincs róla.


március 06. kedd, 19:00 Kamaraterem

Kortárs Művészeti Mesterkurzusok – Zalán Tibor

Belépés díjtalan A sok-műfajúság perverz szomorúsága Legtöbb ember költőként vág neki a világnak – még kamaszéveiben –, és még kamaszként abba is hagyja a költészetet, látván a világ hiábavalóságát, avagy a vers hiábavalóságát a világban. Magam sem voltam másként közel hatvan évvel ezelőtt, verssel kezdtem, de én valamiért nem hagytam abba. Sőt.


március 19. hétfő, 13:00 Kamaraterem

Házhoz megy a Zenede – zenetörténeti rendhagyó énekóra

2018. március 19., 13.00 óra Belépés díjtalan GYERMEKPROGRAM – Házhoz megy a Zenede – zenetörténeti rendhagyó énekóra Az elmúlt három évben zajlott a Házhoz megy a Zenede Nyugat-magyarországi és Kelet-magyarországi Turnéja, amin 11.000 gyermekvett részt, 45 városban, 115 előadáson. Az előadás nyolcvan perces utazás a múltból a jelenbe hazánk nagy költője, Arany János versein keresztül.


március 19. hétfő, 19:00 Kamaraterem

Arany 200 – exkluzív koncert

Belépőjegy: 1500 Ft; diák: 750 Ft Online jegyvásárlás Arany 200 – exkluzív koncert Nagyzenekari mű és hangoskönyv Arany János Nagykőrösön írt műveiből válogatva. Az Arany-200 előadás 12 tagú nagyzenekar, 2 színművész, és 2 balett táncművész közreműködésével jön létre. A hangszeres kiosztásban a klasszikus zenei hangzás és a mai populáris filmzenei hatások egyaránt érvényesülnek.


március 22. csütörtök, 19:00 Kamaraterem

Vigh Andrea hárfaművésznő és a Kamarazenekara

Belépőjegy: 1500 Ft; diák: 750 Ft Online jegyvásárlás Vigh Andrea Liszt-díjas hárfaművésznő 1996 óta tanít a Zeneakadémián, 2013 novemberétől a Zeneakadémia rektora. Tíz szólólemeze jelent meg, többségében a német Capriccio Kiadó gondozásában. 1993-tól 1996-ig közreműködője a Budapesti Fesztiválzenekar hangversenyeinek. Pódiumra lépett a Salzburgi Ünnepi Játékokon, a Solti György által vezetett európai turnén, a Bartók-évforduló alkalmából...


március 27. kedd, 19:00 Kamaraterem

KARAMAZOV – a Mu Színház és a Füge Produkció közös előadása

Belépőjegy: 2000 Ft; diák 1000 Ft Online jegyvásárlás KARAMAZOV – a Mu Színház és a Füge Produkció közös előadása Szereposztás: Dmitrij Karamazov: ADORJÁNI BÁLINT Ivan Karamazov: OROSZ ÁKOS Aljosa Karamazov: LAZÓK MÁTYÁS Fjodor Karamazov, Szmergyakov: JANKOVICS PÉTER F.M Dosztojevszkij regénye alapján írta: Faragó Zsuzsa, Laboda Kornél és az előadásban játszó színészek Rendező: LABODA KORNÉL Látvány: LISZTOPÁD KRISZTINA.


április 05. csütörtök, 19:00 Kamaraterem

FIRKIN koncert Szalóki Ágival

Belépőjegy: 2000 Ft; diák: 1000 Ft Online jegyvásárlás Olyan zenét játszik a Firkin, ami szikrát pattint a térdekbe és a talpak alá, sikolyokat és üvöltéseket fakaszt a torkokból a nagyszínpadoktól a kocsmákig. Ahogy az angol mondaná: firkin is good, firkin’ good! 2018-ban a FIRKIN (Fonogram-díj, IMA-díj, Platinalemez) 6. nagylemezét egy különleges turné keretein belül mutatja be.


április 11. szerda, 19:00 Kamaraterem

ZENÉS EMBERSZABÁS – Herczku Ágnes, Lackfi János és Sinha Róbert műsora

Belépőjegy: 1500 Ft; diák: 750 Ft Online jegyvásárlás ZENÉS EMBERSZABÁS Herczku Ágnes, Lackfi János és Sinha Róbert műsora Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy célszerű szegénylegény, aki zsiványosan tudott muzsikálni. Ha megsodorintotta lantját, olyan szikrázó tűzeső támadt, hogy egy kisebb város menten porig égett.


április 17. kedd, 16:00 Kamaraterem

HAMLETMAN – monodráma

Belépés díjtalan HAMLETMAN – monodráma Neptun Brigád Produkció Shakespeare: Hamlet színdarab előadója Baksa Imre, aki monodrámaként adja elő a 10 szereplőre húzott Shakespeare szöveget, amit Nádasdy Ádám (és Arany János) fordított. Nagyon nagy kihívás volt számára, hogy egy érthető és átlátható produkciót készítsen. Az előadás végig megy a történeten és a főbb Hamleti problémákat érinti.


április 18. szerda, 19:00 Kamaraterem

Párterápia – két részben

Belépőjegy: 2000 Ft; diák: 1000 Ft Online jegyvásárlás Párterápia – két részben Orlai Produkciós Iroda előadása A társulat évek óta nagy sikerrel játssza Daniel Glattauer előző művét, a Gyógyír északi szélre már több mint százszor tárta a nézők elé két ember megismerkedésének kalandos és humoros történetét.


április 24. kedd, 19:00 Kamaraterem

Tóth Péter zongoraestje

Belépőjegy: 1000 Ft; diák: 500 Ft Online Jegyvásárlás Tóth Péter zongoraestje Tóth Péter 1994-ben, 11 évesen ütötte le élete első zongorabillentyűjét szülővárosában, Békéscsabán. Már 1997-ben első helyezett egy zongoraversenyen a németországi Wittenbergben. Tanára, Csontos József bátorítására felvételizett a Zeneakadémia kivételes tehetségek előkészítő tagozatára, ahol Nádor György, Réti Balázs és Bihary László tanítványaként folytathatta tanulmányait...


április 26. csütörtök, 19:00 Kamaraterem

Révész Richárd Latin Trió feat Tátrai Tibor koncertje

Belépőjegy: 2000 Ft; diák: 1000 Ft Online jegyvásárlás Révész Richárd Latin Trió feat Tátrai Tibor koncertje Révész Richárd hazánk első számú latin jazz zongoristája. Eddig is nagy sikert aratott Escucha Mi Ritmo, Menu 890, Nuestro Ritmo és La Comparsa című lemezeivel. A trió kiemelkedő tagjai Fonay Tibor – basszusgitár – és Czibere József – ütőhengszerek.

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem