Akciós csomagajánlataink

Köszöntő

Kedves Látogató!

Köszöntjük a gyulai Hőforrás Hotel*** és Üdülőpark internetes oldalain!

Örömünkre szolgál, hogy érdeklődik szállodánk iránt, mely Gyula város szálláshelyei közül egyedülállóan egy hatalmas, gyönyörű parkkal rendelkezik. Szállodánk a gyógyvizéről méltán híres gyulai Várfürdő közelében csendes zöldövezetben található. A Hőforrás történetének legnagyobb beruházásaként létrejött saját fürdőnk, amely egy gyógyvizes és egy termálvizes, ponyva fedésű medencével, valamint egy strand- és egy gyermekmedencével rendelkezik. Medencéinket minden vendégünk ingyenesen veheti igénybe. A szálloda parkjában lévő játszóterek, teniszpálya, játékelemek, pihenőhelyek, és a park végében folyó Körös élővízi ága mellett egy exkluzív hajóbárral, a különböző korosztályoknak egyidejűleg biztosítják a nyugodt természeti környezetben való kikapcsolódást, regenerálódást.

Különböző típusú szobákkal, egy- és másfélszobás főzőfülkés lakrészekkel, valamint családi apartmanjainkkal az elhelyezésre vonatkozó széleskörű igényt ki tudunk elégíteni. Folyamatosan bővülő baba-és gyermekbarát szolgáltatásainkkal ideális helyszínt biztosítunk a kisgyermekes családok üdüléséhez.Elhelyezkedésünk, természeti adottságaink és gyógyászati részlegünk szolgáltatásainak köszönhetően, az idősebb korosztály is bizton megtalálja nálunk, amire szüksége van: csend, nyugalom, jó levegő, gyógyulás és regenerálódás.

Weboldalunkon részletes tájékoztatást nyújtunk szolgáltatásainkról, aktuális program- és csomagajánlatainkról.

Bízunk benne, hogy a látottak elnyerik tetszését, és ajánlataink között talál Önnek és családjának megfelelőt.

Látogasson el Gyulára, próbálja ki szállodánk szolgáltatásait! Mi azon leszünk, hogy jól érezze magát nálunk, és törzsvendégünkké váljon.


Szeretettel várjuk szállodánkban!

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem