Akciós csomagajánlataink

Apartmanjaink

Kétszobás komfort apartman

Alapterülete: 50 m²

 

Leírás: Az apartman 6 helyiségből áll. Előszoba, fürdőszoba (kád és zuhanyfülke is van benne), külön WC, hálószoba francia ággyal, TV.
Nappali, amelyben 1 db heverő + egy kinyitható kanapé van, étkező sarok, TV, CD-DVD lejátszó, rádió, légkondicionáló, felszerelt mini konyha villany tűzhellyel , hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőző, edények. Mindkét szoba erkélyes, kerti bútorral.

 

Másfélszobás komfort főzőfülkés lakrész

Alapterülete: 35 m²

Leírás: Az apartman 5 helyiségből áll. Előszoba, fürdőszoba (tusolós), WC, nappali étkezősarokkal és felszerelt minikonyhával, valamint a tetőtérben egy fél szoba franciaággyal.
A nappaliban egy heverő + egy kinyitható kanapé van, étkező sarok, TV, légkondicionáló, felszerelt mini konyha villanyrezsóval , hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőző, edények. Az apartman külön bejáratú, a terasza közvetlenül a kertre nyílik, kerti bútorral is felszerelt. 

Másfélszobás superior főzőfülkés lakrész

Alapterülete: 35  m²

 
Leírás: Az apartman 5 helyiségből áll. Előszoba, fürdőszoba (tusolós), WC, nappali étkezősarokkal és felszerelt minikonyhával, valamint a tetőtérben egy fél szoba franciaággyal.
A nappaliban egy kinyitható kanapé van, étkező sarok, LCD TV, légkondicionáló, felszerelt mini konyha elektromos főzőlappal, hűtővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőző, edények. Az apartman külön bejáratú, a terasza közvetlenül a kertre nyílik, kerti bútorral is felszerelt.


Másfélszobás standard főzőfülkés lakrész

Alapterülete: 35 m²

 

Leírás: Az apartman 5 helyiségből áll. Előszoba, fürdőszoba (káddal), WC, nappali étkezősarokkal és felszerelt mini konyhával, valamint a tetőtérben egy fél szoba két heverővel.
A nappaliban egy heverő + egy kinyitható kanapé van, étkező sarok, TV, felszerelt mini konyha villanyrezsóval, hűtővel, edényekkel. Az apartman külön bejáratú, a terasza közvetlenül a kertre nyílik. 

Egyszobás standard főzőfülkés lakrész

Alapterülete: 28 m²

 

Leírás: Előszoba, fürdőszoba ( kádas), szoba, Tv, loggia, felszerelt főzőfülke( hűtőszekrény, rezsó, edények) fekhelyek: 2 db egyszemélyes heverő+1 kinyitható kanapé

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem