Akciós csomagajánlataink

Nyaralunk a nagyiékkal

„Nyaralunk a Nagyiékkal„ a Hőforrás Hotelben
Érvényes:2021.06.21-08.31 között
/vasárnaptól-vasárnapig foglalható/

Itt az alkalom, hogy a nagyszülők az unokákkal egy életre szóló emléket szerezhessenek! A gyulai Hőforrás Hotelben minden korosztály jól érezheti magát. A városi forgalomtól elkerített, 4 hektáros parkban elhelyezkedő Hőforrás Üdülőközpont, tiszta levegőjével, ápolt parkjával, saját fürdőjével, kerti tűzrakóival, strand büfékkel, játszótereivel, animációs programjaival és kedves "Jázmin" kabalafigurájával egész nyáron vidám szórakoztató hangulatot ígér. A közös családi programokon minden korosztály jól érezheti magát, a gyermekprogramok ideje alatt pedig a nagyszülők kipihenhetik magukat a gyógymedencében, vagy a Gyógyászati részleg  kezelésein.*  Ha a szülők is csatlakozának a családhoz számukra kedvezményes szobát biztosítunk. **

Tekintse meg csomagajánlatunk részleteit:

  

Csomag tartalma:
• elhelyezés 2 ágyas standard, komfort vagy családi szobában 
• ellátás igény szerint: önellátás, svédasztalos reggeli vagy félpanzió (svédasztalos reggeli és menüválasztásos vacsora)
• a szálloda kültéri medencéinek használata (az aktuális járványügyi szabályok szerint működtetve)
• vezeték nélküli internethasználat,
• napi 4 órás animációs lehetőség a gyermekeknek, további közös családi programok
• Elutazás napján késői távozás (12 óráig)
• VISIT GYULA CARD biztosítása, amellyel közel 50 kedvezményes vagy ingyenes gyulai szolgáltatás igénybevételére jogosult,
• fitness terem, teniszpálya használata,
• parkolás a szálloda előtt

Áraink önellátással:

• Felnőtt standard szobában: 49.350 Ft/fő/7 éj
• Felnőtt komfort szobában: 58.100 Ft/fő/7 éj
• Felnőtt családi szobában: 65.100Ft/fő/7 éj
• Gyermek (6 évtől) mindkét szobatípusnál: 14.000 Ft/gyermek/7 éj
Étkezés felárak (6 éves kortól):

• Svédasztalos reggeli: 15.400 Ft/fő/7 éj
• Félpanzió (svédasztalos reggeli és menüválasztásos vacsora): 35.000 Ft/fő/7 éj

Gyermek kedvezmény/étkezés:

• 2 éves kor alatt ingyenes
• 2-5,99 kor között reggeli: 7.700 Ft/gyermek/7 éj, félpanzió: 18.200 Ft/gyermek/7 éj


Válassza az igényeinek és pénztárcájának leginkább megfelelő megoldást. Döntésében kollegáink telefonon 06 66 463-722/115 és e-mailben szallasrendeles@hhgy.hu is szívesen segítenek!

Szobáink:
Minden szobánkban nagyméretű hűtó, 81 cm-es led tévé található. Szállodai épületünkből közvetlen lejárás biztosított a gyógyászati részlegünkhöz, illetve a medencéinkhez fürdőnk nyitvatartási idejében. Komfort szobáink légkondícionáltak. Standard szobáinkban új, jó minőségű szállodai ágyak biztosítják a pihentető alvást. 

Standard (max. 2 felnőtt, 2 gyerek):
  
            Komfort külön ágyas (max. 2 felnőtt, 2 gyerek):                                   Komfort franciaágyas (max. 2 felnőtt,1 gyerek)

                                     
    Családi szoba (max. 2 felnőtt 2 gyerek):
 

 Fürdőnk: 

A Hőforrás Jázmin Gyógy- és Strandfürdő 4 medencével rendelkezik. A gyógy- és termálmedence árnyékolóval fedett, így nem kell tartani az időjárás változatosságától. 18 méteres strandmedencénkben vízitorna és aqaufitness órákon vehetnek részt vendégeink a helyszínen kihelyezett programnaptárak szerinti időpontokban. Gyermekmedencénk 40 cm mély, amelyet 1-6 éves korig ajánlunk. 


 

*Gyógyászati részlegünk: 
Tájékoztatjuk, hogy a támogatott fürdőgyógyászati kezeléseket az érvényes TB-kártyával rendelkezők évente kétszer vehetik igénybe. E kezelések kúraszerűen fejtik ki hatásukat, ezért célszerű, hogy 1-1 kúra minimum 1 hétig eltartson. Az érvényes szabályok szerint egy kúra összesen 4 féle kezelést tartalmazhat, a Hőforrás Gyógyászatán az alábbi kezelések vehetők fel:
• gyógyvizes gyógymedence, iszappakolás, szénsavas fürdő, orvosi gyógymasszázs, víz alatti vízsugármasszázs, komplex fürdőgyógyászati ellátás, kültéri gyógyvizes kádfürdő

   

A Hőforrás Gyógyászatán ingyenesen igénybe vehető kezelések kötelező feltétele, hogy minden kedves vendégünk hozzon magával háziorvosi beutalót reumatológus szakorvosi vizsgálatra, valamint érvényes Taj-kártyával rendelkezzen. A Gyógyászaton az érkezést követő napon (hétfőn) a reumatológus szakorvos, a vizsgálatot követően írja ki vendégeink számára a szükséges kezeléseket. Amennyiben otthonról hoz Remumatológus által kíírt kezelőlapot, kérje, hogy orvosa a Hőforrás Gyógyászati Kft-t, mint célintézményt tűntesse fel a vényen és kezelőlapon. Ebben az esetben érkezés után, hétfő reggel a Gyógyászaton megkapja a heti kezelésekhez a beosztást. Vegye igénybe egyedülállóan ingyenes gyógyszolgáltatásainkat, amíg a gyermekek szórakozásáról napi programjainkkal a szálloda animátorai gondoskodnak.
 

Ha a szülők is csatlakozának a családhoz számukra kedvezményes szobát biztosítunk. Keresse csomagajánlataink között HAMAROSAN!

PROGRAMJAINK:

Részletes heti programajánlatunkat az alábbi linkre kattintva érheti el:  www.hoforrashotel.hu/HETI+ANIM%C3%81CI%C3%93S+PROGRAMJAINK-m559

 

 Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését várjuk foglalását a szallasrendeles@hhgy.hu e-mail címen. Bármilyen kérdés esetén kollegáink a 06 66/463-722 /115 melléken állnak rendelkezésre. 


További gyulai programajánlat:

Gyulán mindig történik valami érdekes, legyen szó akár a vár előtti rendezvénytérről, akár a Gyulai Várszínház és kiállítóhelyek programjairól. A Hőforrásból az Élővíz-csatorna  mentén haladva kellemes 10-15 perces sétával már a belvárosban lehetnek vendégeink, ahol minőségi éttermek, kerthelyiségek, fagyizók várják a Vendégeket. Csütörtökönként a Hőforrás kapujából indul a kisvonat a várostól 5 km-re elhelyezkedő Szanazugba, ahol hajókiránduláson lehet részt venni valamint a Körösben fürdödni a szabadstrandon vagy akár kenut, kajakot bérelve evezni. Rövid sétával elérhető a gyulai vár, amely 24 kiállító teremmel várja a látogatókat, az egykori várárokban lévő tavon vízibiciklizési lehetőséget kínálnak. Egészen biztos, hogy Gyulán nem unatkozik, aki nyaralása helyszínének ezt a várost választja!


 

 

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem