Akciós csomagajánlataink

Mesés vakáció családi szobában

Mesés kikapcsolódás családi szobában

Két gyermekkel utazni nem mindig könnyű, de a Hőforrásban igyekeztünk a lehető legkényelmesebb szobákat kialakítani azon családok számára, akik 2-12 év közötti gyerekekkel szeretnének utazni, hogy valóban felhőtlen legyen a kikapcsolódás. Családi szobáinkban a szülők részére kényelmes franciaágyat, a gyerekek részére különleges házikóágyat helyeztünk el. Vidám tapétával tettük a gyermekek számára tetszetősé szobáinkat. Előszobában lévő szekrényekben az egész család ruhái elférnek. Szobáink csupán 30 méterre vannak a fürdőnk bejáratától, így a fürdőnk nyitvatartási idejében bármikor könnyedén igénybe vehetik medencéinket. A hozzánk érkező gyermekeket május 31-augusztus 31. között heti több alkalommal gyermek animációs progoramokkal várjuk. A szülők pedig kipróbálhatják az aquafitnesst vagy a nordic walking oktatást. 
És, hogy minél kevesebb csomaggal tudjanak útnak indulni, a szobákban fürdőköntössel várjuk a szülőket és gyermekeket egyaránt.

Áraink: 
2021.09.21.-2021.11.29 között (kivéve kiemelt időszakok és ünnepnapok) önellátással 21.000. Ft/szoba (2 felnőtt 2 gyerek, vagy 1 felnőtt 3 gyerek)
2021. kiemelt időszak és ünnepnapok esetén: 25.000 Ft/szoba (2 felnőtt 2 gyerek, vagy 1 felnőtt 3 gyerek)

                           Áraink tartalmazzák fürdőnk szolgáltatásait!
   

Ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk a szállodánk előtt. 

Már 3 éj foglalása esetén kedvezményt biztosítunk. Ezért 3 vagy annál több éjszakai foglalás esetén kérje egyedi kedvezményes árajánlatunkat a szallasrendeles@hhgy.hu email címen!
Reggelis vagy félpanziós ellátás igényelhető! 
OTP, MKB, K&H SZÉP kártyát elfogadunk!
Várjuk Önöket szeretettel Gyulán egy kellemes feltöltődésre!

Kérjen kollegánktól személyre szabott ajánlatot a szallasrendeles@hhgy.hu e-mail címen!

  

  

Gyermekágyaink mérete: 80x180 cm

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem