Akciós csomagajánlataink

Két hetes gyógykúra a Hőforrásban

Két hetes gyógykúra a Hőforrásban

FOGLALHATÓ: VASÁRNAPTÓL-VASÁRNAPIG 14 ÉJSZAKÁRA
 

Pihenjen a Hőforrás Üdülőszövetkezet és Hotelben Gyulán, és vegye igénybe az OEP által finanszírozott kezeléseket a Hőforrás Gyógyászatán!
A támogatott fürdőgyógyászati kezeléseket az érvényes TB-kártyával rendelkezők évente kétszer vehetik igénybe. E kezelések kúraszerűen fejtik ki hatásukat, ezért célszerű, hogy 1-1 kúra minimum 1 hétig eltartson. Az érvényes szabályok szerint egy kúra összesen 4 féle kezelést tartalmazhat, a Hőforrás Gyógyászatán az alábbi kezelések vehetők fel:
• gyógyvizes gyógymedence
• iszappakolás,
• súlyfürdő,
• szénsavas fürdő,
• orvosi gyógymasszázs,
• víz alatti vízsugármasszázs,
• komplex fürdőgyógyászati ellátás,

A Hőforrás Gyógyászatán ingyenesen igénybe vehető kezelések kötelező feltétele, hogy minden kedves vendégünk hozzon magával háziorvosi beutalót reumatológus szakorvosi vizsgálatra, valamint érvényes Taj-kártyával rendelkezzen. A Gyógyászaton az érkezést követő napon a reumatológus szakorvos, a vizsgálatot követően írja ki vendégeink számára a szükséges kezeléseket.
A betegség jellegétől függetlenül, – támogatással – naptári évenként összesen két kúra rendelhető. A következő évre áthúzódó kúra a megkezdése szerinti évhez tartozik. - Ezt az előírást mindenki köteles betartani!

A Gyógyászaton az érkezést követő napon a reumatológus szakorvos, a vizsgálatot követően írja ki vendégeink számára a szükséges kezeléseket.

A Hőforrás Gyógyászatán ingyenesen igénybe vehető kezelések kötelező feltétele, hogy minden kedves vendégünk hozzon magával 

Szállodánk gyógyvíze az alábbi betegségekre javallot: kopásos jellegű ízületi betegségek; krónikus derékfájás; porckorong betegségek; csontritkulás; gerincsérv és műtét utáni rehabilitáció; nőgyőgyászati gyulladás; izomfájdalmak, idült gyulladások; balesetek, sérülések, ortopédiai műtétek utókezelése; érszűkület, szívinfarktus utáni rehabilitáció; Parkinson-kór

Válasszon pénztárcájának és igényeinek megfelelően szobatípusaink, illetve ellátás típusaink közül!

Áraink:
STANDARD SZOBA /2 fős elhelyezés esetén
Önellátásos ár, standard főzőfülkés szobában: 65.000 Ft/fő/14 éj
Reggelis ár, standard szobában: 107.700 Ft/fő/14 éj
KOMFORT SZOBA /2 fős elhelyezés esetén
Önellátásos ár, komfort főzőfülkés szobában: 90.200 Ft/fő/14 éj
Reggelis ár, komfort szobában: 128.700 Ft/fő/14 éj

Bővebb információ: szallasrendeles@hoforrashotel.hu
Tel.: 06 66/463-722

Medencék nyitvatartása az alábbiak szerint alakul: A nyitvatartási rend nem csak az évszakhoz, hanem a turnusváltások napjaihoz is igazodik! június 14 - szeptember 05. 09:00-22:00*; szeptember 06 - október 03. 10:00-20:00; október 04 - november 28. 10:00-18:00; november 29-december 31. zárva Turnusváltáskor a távozás napján /minden második csütörtöki nap/ karbantartás miatt valamennyi medence üzemen kívül van. Érkezés napján /minden második péntek/ valamennyi medence a meghatározott rend szerint tart nyitva. 2019. karbantartás miatt zárva lévő napok: július:11.,25.; augusztus: 8.,22; szeptember: 5.,19.; október: 03.,17.,31; november:14.,28.

 
A Gyógyfürdő ellátásokról szóló szabályozásról bővebben a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (volt OEP) honlapján tájékozódhat:  www.neak.gov.hu/felso_menu/lakossagnak/ellatas_magyarorszagon/gyogyszer_segedeszkoz_gyogyfuro_tamogatas/gyogyfurdo

 


E-mail: szallasrendeles@hoforrashotel.hu

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem