Akciós csomagajánlataink

Covid-19 intézkedések

szep

10

Covid-19 intézkedések

 Takarítási rend változása és egyéb intézkedések a koronavírus fertőzések megelőzése érdekében

Sajnos országszerte egyre emelkedő tendenciát mutat a koronavírus fertőzöttek száma. Mivel az Üdülőszövetkezet tagjainak többsége a vírus által kiemelten veszélyeztetett korosztályba tartozik különös figyelmet kell fordítanunk a védekezésre. Ezért annak érdekében, hogy a Hőforrás Üdülőszövetkezetben elkerüljük a koronavírus terjedését néhány egészséget védő intézkedést hoztunk, amely érinti a személyes kapcsolatokat, az irodai ügyintézést, a takarítást és a karbantartást is.
Személyes érintkezés:
1. Megkérjük Önöket, hogy a személyzettel és egymással legyenek kedvesek mellőzni a kézfogást, ölelést! A személyzet és az idősebb korosztályba tartozó tagok is ehelyett örömmel fogadják, a jelen helyzetre tekintettel, az intést, vagy a kedves mosolyt.
2. Kérjük Önöket, hogy a liftben egyszerre csak az egy szobában lakók tartózkodjanak.
3. Kérjük Önöket, hogy a gyógymedencében, lehetőség szerint, tartsák meg a 2 méter távolságot mindazoktól, akik nem Önökkel egy szobában tartózkodnak. A többi medencében a víz klórmennyisége nem teszi lehetővé a vírusok terjedését, de kérjük vegyék figyelembe, hogy sokan itt is szeretnék megtartani a biztonságos távolságot másoktól.
4. A főépületek földszintjén alkoholos kézfertőtlenítő adagolók kerültek kihelyezésre.
5. Amennyiben valaki maszkot szeretne vásárolni, a recepción megteheti. Az egyszer használatos orvosi maszk ára 400 Ft, a szobaasszonyok által varrt textil maszkok ára szintén 400Ft.
6. A recepción kérjük, hogy csak a szükséges ideig tartózkodjanak és tartsák be sorban álláskor másoktól a 1,5 méter távolságot. Amennyiben telefonon is feltehető kérdése van kérjük használják a szobai vagy a folyósókon elhelyezett telefonokat! Továbbá jelen helyzetre való tekintettel kérjük Önöket, hogy a kulcsokat, ha lehet tartsák maguknál és csak távozáskor adják le. Természetesen, aki ragaszkodik ahhoz, hogy a recepcióra leadja a kulcsot ezután is megteheti.

Iroda:
Irodai tagi ügyintézésre hétfőtől csütörtökig 9-12 óra között van mód. Megkérjük tagjainkat, hogy az irodába lépés előtt vegyék fel a védőmaszkot! Az irodákat, időjárástól függetlenül, minden órában szellőztetjük.
Az értékesítés a földszinten 8-16 óráig áll a tagok rendelkezésére. Megkérjük tagjainkat, hogy az irodába lépés előtt vegyék fel a védőmaszkot!
Takarítás:
A megszokott szemetelési és a takarítási rend az alábbiak szerint változik a tagi szobákban:
- A háromnaponta végzett takarítások idejét csütörtöki napon történő takarításra módosítjuk.
- Takarítást csak akkor végezhet a szobaasszony, ha a szobában nem tartózkodik személy. A szobaasszony csak maszkban és gumikesztyűben léphet be a takarítandó szobába.
- A napi szemetelést megszüntetjük, a szemetet a háromnaponta végzett takarítási napokon szedik össze a szobaasszonyok. Minden szobába plusz szemeteszsákok kerülnek kihelyezésre, így amennyiben megtelik a kuka a tagok tudják saját maguknak cserélni a szemeteszsákot. Köszönettel vesszük, ha a teli szemeteszsákokat azokon a napokon mikor nem várható szobaasszony leviszik az épületek előtt elhelyezett nagy kukákba.
- A szobákban a takarítási napokon a szobaasszonyok kiemelt figyelmet fordítanak a kilincsek, és gyakran érintett tárgyak fertőtlenítésére is.
- A közlekedő folyósokon lévő, és a lépcsők melletti korlátok naponta több alkalommal kerülnek fertőtlenítésre.
- A recepciónál található pult és bútorok naponta szintén több alkalommal kerülnek fertőtlenítésre.
- A fürdőnkben a korlátok naponta többször kerülnek fertőtlenítésre, az öltözőket naponta több alkalommal fertőtlenítjük.

Karbantartás
A műszaki hibákat kérjük továbbra is a recepción jelezni. A műszaki hiba elhárításához az apartmanba a karbantartó személyzet csak védőmaszkban és gumikesztyűben léphet be. Amennyiben lehetséges, a hibaelhárítás ideje alatt ne tartózkodjanak a szobában!

Covid-19 vírusfertőzés gyanú esetén
Amennyiben saját magukon vagy az Önökkel egy szobában lévő személyen a koronavírus jeleit észlelik kérjük Önöket, hogy az alábbiak szerint járjanak el:
- Amennyiben van a szobájukban telefonon a 100-as melléken értesítsék a recepciót.
- Amennyiben nincs telefonjuk a recepción személyesen, kötelezően védőmaszkban jelentsék a betegséget.
A bejelentést követően a recepció értesíti az illetékes orvost. A saját és mások egészsége érdekében egészen az orvos érkezéséig a beteg és a vele egy szobában elszállásolásra került személy(ek)nek kötelező a szobájában maradni!

Bízunk benne, hogy a jelen intézkedésekkel megakadályozzuk a koronavírus fertőzést az üdülő területén és mindenki számára nyugodt és biztonságos üdülést tudunk biztosítani egész évben. Jelen intézkedések 2020.09.12-től a veszélyhelyzet alakulásának figyelembevételével visszavonásig érvényes.

Igazgatóság

« Visszalépés

Mint több más honlap, a mi honlapunk is sütiket használ a felhasználói élmények teljességéért.
További információ

Engedélyezem